ვაკანსიები

აზიური სამზარეულოს მიწოდების სერვისი sushi24.geაცხადებს ვაკანსიას  მზარეულის პოზიციაზე. დასაქმებულს ვთავაზობთ სასიამოვნო სამუშაო გარემოს, მოქნილ სამუშაო გრაფიკს, ღამის ცვლებში სახლში მიყვანის სერვისი კომპანიის ხარჯზე და მიმზიდველ ხელფასს + ბონუსური სისტემა.

სამუშაოგრაფიკი: მუშაობა ცვლებში

 

მოთხოვნები:

  • სასურველია კვების ტექნოლოგის ან კულინარიული განათლება;
  • იაპონური ან აზიური კერძების მომზადების  გამოცდილება სასურველია,
  • უზრუნველყოს ორგანიზებული მუშაობა მაღალი ხარისხის მისაღწევად;                                                              
  • მოათავსოს პროდუქცია შესაბამის ადგილზე;
  • დაემორჩილოს სტანდარტებს და ბრენდ შეფის მიერ  დადგენილ  რეცეპტებს;
  • სამზარეულოს სხვა თანამშრომლებთან ერთად უზრუნველყოს სამზარეულოს შეუფერხებელი მუშაობა;
  • აწარმოოს ეფექტური და პროდუქტიული ურთიერთობა სამზარეულოს თანამშრომლებს შორის;
  • განახორციელოს სამზარეულოს დანადგარების და აღჭურვილობის მონიტორინგი;
  • დაიცვას მის ჰიგიენის ფაქტორები;
  • ატარებდეს მოწესრიგებულ უნიფორმას, გამოიყურებოდეს სუფთად და შეესაბამებოდეს სტანდარტებს;
  • უზრუნველყოს ჰიგიენის მაღალი დონე და დისციპლინა.
  • ქართული და რუსული ენის სასაუბრო დონეზე ფლობა;

აუცილებელი პიროვნული თვისებები:

  • დეტალებზეორიენტაციისუნარი;
  • გუნდურიმუშაობისდათანამშრომლობისუნარი;
  • პასუხისმგებლობისმაღალიგრძნობა;
  • დაძაბულრეჟიმშიმუშაობისუნარი;
  • კომუნიკაბელურობა.

 

დაინტერესებულ პირებს გთხოვთ გამოაგზავნოთ CV ფოტოსურათითშემდეგ ელექტრონული ფოსტის მისამართზე: hr@sushi24.ge
ველში "Subject" მიუთითეთ ვაკანსიის დასახელება “მზარეული,, , გთხოვთ CV-თან ერთად გამოაგზავნოთ თუ გაქვთ პორტფოლიო,  თქვენს მიერ დამზადებული კერძების.

 

იაპონური კერძების მიწოდების სერვისი „sushi24.ge“ აცხადებს ვაკანსიას სუშეფის პოზიციაზე.

 

ძირითადიმოვალეობები:

  • ბრენდ შეფის მითითებით ახორციელებს სამზარეულო/წარმოების მართვას;
  • გაუწიოს კონტროლი დაქვემდებარებაში მყოფ თანამშრომლებს:  უსაფრთხოების ნორმების,  არსებული სტანდარტების, სანიტარული მოთხოვნების, პირადი ჰიგიენის დაცვა;
  • შეადგინოს მზარეულების ყოველკვირეული განრიგი, აკონტროლოს დასწრება;
  • უზრუნველყოს თანამშრომლების მზაობა ცვლის დაწყების წინ;
  • დაეხმაროს შეფ მზარეულს ყოველდღიურ ადმინისტრაციულ საქმიანობაში;
  • შეამოწმოს პროდუქტების ხარისხი, მარაგი;
  • მკაცრად გააკონტროლოს კერძის მომზადების ტექნოლოგია.

სამუშაოპირობები:

  • სამუშაოგანაკვეთი - სრული;
  • სამუშაო განრიგი:( 2 დღე მუშაობა 2 დღე დასვენება)
  •  ხელფასი - 80 ლარი - 12 საათიანიცვლა .

განათლება:

სამზარეულოს სფეროში.

კვების ტექნოლოგიის დარგში სასურველია

მუშაობის გამოცდილება:

სუ შეფის პოზიციაზე მუშაობის სულ მცირე 2 წლიანი გამოცდილება.

უცხოენებისცოდნა:

რუსული (სასაუბრო)

კომპიუტერულიუნარები:

MS Office პროგრამების ცოდნა- Excel ; World; Outlook; Internet Explore

დამატებითი მოთხოვნები:

უნარ-ჩვევები:

  • გადაწყვეტილების მიღება
  •  ანალიტიკური აზროვნება
  • გუნდური მუშაობა
  • მოლაპარაკების ჩატარება

პიროვნული თვისებები

  • მაღალი პასუხისმგებლობისგრძნობა
  • პატიოსნება
  • კომუნიკაბელობა
  • თვითდაჯერებულობა
  • ინტერესი ბიზნესის მიმართ
  • სტრესის და დატვირთვების ატანა

დაინტერესებულ პირებს გთხოვთ გამოაგზავნოთ CV ფოტოსურათით შემდეგ ელექტრონული ფოსტის მისამართზე: hr@sushi24.ge ველში "Subject" მიუთითეთ ვაკანსიის დასახელება ,, სუშეფი,,  გთხოვთ CV-თან ერთად გამოაგზავნოთ თუ გაქვთ პორტფოლიო,  თქვენს მიერ დამზადებული კერძების.

 

 

აზიური სამზარეულოს მიწოდების სერვისი sushi24.geაცხადებს ვაკანსიას ქოლ-ცენტრის ოპერატორის პოზიციაზე. დასაქმებულს ვთავაზობთ სასიამუვნო სამუშაო გარემოს, მოქნილ სამუშაო გრაფიკს, ღამის ცვლებში სახლში მიყვანის სერვისი კომპანიის ხარჯზე და მიმზიდველ ზელფასს: 1 ცვლა 30 ლარი + ბონუსური სისტემა.

სამუშაოგრაფიკი: 09:00 – 21:00 / 21:00 – 09:00 (მუშაობა ცვლებში-2/2)

სამუშაოსადგილმდებარეობა: ქ. თბილისი, ოთარ ონიაშვილის N30

 

ძირითადიმოვალეობები:

  • შემომავალსატელეფონოზარებზეპასუხი;
  • შეკვეთებისმიღება;
  • მომხმარებლისკონსულტირებამოთხოვნისშესაბამისად;
  • მენეჯერისსხვადავალებებისშესრულება;

მოთხოვნები:

  • გამრთული მეტყველება;
  • ქოლ-ცენტრში მუშაობის გამოცდილება სასურველია,
  • საოფისე პროგრამებთან მუშაობის უნარ - ჩვევები;
  • ორგანიზებულობა და პასუხისმგებლობის გრძნობა;
  • ქართული, რუსული ან ინგლისური ენის სასაუბრო დონეზე ფლობა;

აუცილებელი პიროვნული თვისებები:

  • დეტალებზეორიენტაციისუნარი;
  • გუნდურიმუშაობისდათანამშრომლობისუნარი;
  • ორგანიზებულობადაპასუხისმგებლობისმაღალიგრძნობა;
  • დაძაბულრეჟიმშიმუშაობისუნარი;
  • კომუნიკაბელურობა.

სამუშაოგრაფიკი: 09:00 – 21:00 / 21:00 – 09:00 (მუშაობა ცვლებში-2/2)

სამუშაოსადგილმდებარეობა: ქ. თბილისი, ოთარ ონიაშვილის N30

 

დაინტერესებულ პირებს გთხოვთ გამოაგზავნოთ CV ფოტოსურათით, შემდეგ ელექტრონული ფოსტის მისამართზე: hr@sushi24.ge
ველში "Subject" მიუთითეთ ვაკანსიის დასახელება “ქოლ-ცენტრის ოპერატორი“.

 

აზიური სამზარეულოს მიწოდების სერვისი sushi24.geაცხადებს ვაკანსიას მზარეულის დამხმარეს პოზიციაზე, 4 ვაკანსია. დასაქმებულს ვთავაზობთ სასიამოვნო სამუშაო გარემოს, მოქნილ სამუშაო გრაფიკს, მიმზიდველ ხელფასს 30 ლარი 9 საათიანი 1 ცვლა .

სამუშაოგრაფიკი: მუშაობა ცვლებში-

მოთხოვნები:

  • სასურველია კვების ტექნოლოგის ან კულინარიული განათლება;
  • იაპონური ან აზიური კერძების მომზადების  გამოცდილება სასურველია,
  • უზრუნველყოს ორგანიზებული მუშაობა მაღალი ხარისხის მისაღწევად;                                                              
  • მოათავსოს პროდუქცია შესაბამის ადგილზე;
  • დაემორჩილოს სტანდარტებს და ბრენდ შეფის მიერ  დადგენილ  რეცეპტებს;
  • სამზარეულოს სხვა თანამშრომლებთან ერთად უზრუნველყოს სამზარეულოს შეუფერხებელი მუშაობა;
  • აწარმოოს ეფექტური და პროდუქტიული ურთიერთობა სამზარეულოს თანამშრომლებს შორის;
  • განახორციელოს სამზარეულოს დანადგარების და აღჭურვილობის მონიტორინგი;
  • დაიცვას მის ჰიგიენის ფაქტორები;
  • ატარებდეს მოწესრიგებულ უნიფორმას, გამოიყურებოდეს სუფთად და შეესაბამებოდეს სტანდარტებს;
  • უზრუნველყოს ჰიგიენის მაღალი დონე და დისციპლინა.
  • ქართული და რუსული ენის სასაუბრო დონეზე ფლობა;

აუცილებელი პიროვნული თვისებები:

  • დეტალებზეორიენტაციისუნარი;
  • გუნდურიმუშაობისდათანამშრომლობისუნარი;
  • პასუხისმგებლობისმაღალიგრძნობა;
  • დაძაბულრეჟიმშიმუშაობისუნარი;
  • კომუნიკაბელურობა.

 

დაინტერესებულ პირებს გთხოვთ გამოაგზავნოთ CV ფოტოსურათითშემდეგ ელექტრონული ფოსტის მისამართზე: hr@sushi24.ge
ველში "Subject" მიუთითეთ ვაკანსიის დასახელება “მზარეულის დამხმარე ,, , გთხოვთ CV-თან ერთად გამოაგზავნოთ თუ გაქვთ პორტფოლიო,  თქვენს მიერ დამზადებული კერძების.